اخبار برگزیده

اظهار خشنودی و پیشنهاد دبیرکل سازمان مستقل بین المللی حقوق بشرامت واحده جهان اسلام نسبت به توافق تهران- ریاض

ایران وعربستان سعودی یک الگوی منطقه ایی جدید طراحی وهمه کشورهای

منطقه در قالب آن همکاری کنند

 

 

  

از سرگیری روابط دیپلماتیک ایران وعربستان برروابط منطقه ایی ایران با کشورهای عربی مانند یک شمشیر دو

لبه است.اصل این توافق یک اتفاق خوب است اما تازه در اول راه قرار داریم.

 

 پدر حقوق جهان اسلام گفت:

به عقیده من از این به بعد وبعد از بیانیه از سرگیری روابط دیپلماتیک ایران وعربستان سعودی در مجموعه ایی از مسائل دچار اختلاف نظر هستند و از طرف دیگر سعودی‌ها انتظار دارند که سیادت خودشان در منطقه و کشورهای عربی همچنان برقرار بماند.

 

 

 

به گزارش پایگاه خبری شبکه جهانی الحرا، علی کهنمویی افزود: سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در دولت جناب آقای دکتر ابراهیم رئیسی، در اجرای عملی دکترین سیاست خارجی متوازن، دیپلماسی پویا و تعامل هوشمند و در مسیر عینیت بخشیدن به سیاست همسایگی و در تکمیل گام های موثر قبلی، یک گام مهم دیگر به پیش نهاد و در نتیجه مذاکرات فشرده و عملگرایانه، توافق پکن را به منظور قرار گرفتن روابط جمهوری اسلامی ایران و عربستان در مسیر طبیعی محقق نمود.

دبیرکل سازمان مستقل بین المللی حقوق بشرامت واحده جهان اسلام تاکید کرد: ایران و عربستان سعودی یک الگوی توسعه منطقه‌ای جدید طراحی و همه کشورهای منطقه در قالب آن همکاری کنند.

وی ادامه داد: در منطقه باید فضای جدیدی ایجاد شود، در این فضا یک همکاری دسته‌جمعی شکل بگیرد، دو قدرت منطقه‌ای یعنی ایران و عربستان بانی طراحی چنین الگوی همکاری جمعی شوند، در قالب این الگو همه این روابط تعریف شود و هیچ کشوری روابط دیگر کشورها را علیه خودش تلقی نکند.

رئیس دادگاه غیر دولتی حقوق بشر جهان اسلام در پایان با ابراز اطمینان نسبت به نقش و آثار مثبت این توافق در تأمین منافع مشترک دو ملت ایران و عربستان و دیگر ملت های منطقه، گفت: لازم می دانم از ابتکار، میزبانی و نقش جمهوری خلق چین در تحقق این توافق و نیز از نقش مؤثر دولت‌های دوست و همسایه، عراق و عمان در این زمینه قدردانی نمایم.

علی کهنمویی دبیرکل سازمان مستقل بین المللی حقوق بشرامت واحده جهان اسلام KUNS ورئیس دادگاه بین المللی غیر دولتی حقوق بشر جهان اسلام

رونوشت‌:

۱-جناب «حسین ابراهیم طه» دبیرکل سازمان همکاری اسلامی جهت استحضار
۲حضرت شیخ احمد الطیب ریاست الازهر مصر و معاون افتخاری صیانت از وحدت سازمان حقوق بش امت واحده جهان اسلام

۳ — جناب پروفسور محمد سعید شفیعی قائم مقام سازمان و معاون اول دادگاه مردمی غیر دولتی بین المللی حقوق بشر امت واحده جهان اسلام
۴-دکتر میثم نعمت اللهی معاون دادستان کل (حقوق بشر )دادگاه غیر دولتی جهان اسلام
۵- جناب دکترفراهانی معاون دادستان کل (حقوق بشر)دادگاه غیر دولتی (حقوق بشر)جهان اسلام
۶- معاونین ٫ مشاورین ٫نمایندگان ومدیران کل سازمان حقوق بشر جهان اسلام در سراسر جهان


دبیر کل سازمان حقوق بشر امت واحده جهان اسلام مطرح کرد:

انتقال پیام رهبر انقلاب به پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان نقطه عطفی در تعامل و هم افزایی ادیان به شمار می رود

ادامه مطلب: دبیر کل سازمان حقوق بشر امت واحده جهان اسلام مطرح کرد:

(قطعنامه تعیین روز بین المللی مقابله با اسلام هراسی تصویب شد)

 

علی کهنمویی دبیر کل سازمان حقوق بشر امت واحده جهان اسلام مطرح کرد:

این قطعنامه عزم ما را برای مقابله موثر و سازنده با اسلام هراسی به عنوان یکی از چالش های اصلی جامعه بین المللی نشان می دهد.

 

قطعنامه «روز بین المللی مقابله با اسلام هراسی» اسفند ماه سال گذشته در مجمع عمومی سازمان ملل متحد با اجماع آرای حاضرین به تصویب رسید و 15 مارس یعنی 24 اسفند هر سال با عنوان روز جهانی مبارزه با اسلام هراسی نامیده می شود.

کشورهای اسلامی و سردمدار آن ها جمهوری اسلامی ایران از بانیان این قطعنامه بودند که در تهیه پیش نویس و تصویب آن تلاش زیادی کردند و در راستای به تصویب رسیدن آن ایران به همراه پنج کشور دیگر یعنی پاکستان، ترکیه، عربستان ، اردن و اندونزی رهبری مذاکرات مربوط به این قطعنامه را برعهده داشتند.

در این قطعنامه موارد مختلفی در باره مقابله با اسلام هراسی مطرح شده است که از مهم ترین آنها، این است که  هرگونه اظهارات تنفر آمیز و خشن علیه مسلمان محکوم است. همچنین موافقان این قطعنامه خواستار تقویت تلاش های بین المللی برای ارتقای مدارا، تحمل و صلح هستند.

قطعنامه «روز بین المللی مقابله با اسلام هراسی» از سازمان ملل و دیگر سازمان های بین المللی می خواهد که بطور موثر در مورد مقابله با اسلام هراسی آگاهی بخشی کنند و این روز را گرامی بدارند.

علی کهنمویی دبیر کل اتحادیه جهانی حقوق دانان مسلمان ضمن گرامیداشت این روز  اظهار کرد: ما با تصویب این قطعنامه و نامگذاری 15 مارس با عنوان «روز بین المللی مقابله با اسلام هراسی»، می‌توانیم درک جهانی بهتری از اسلام و احکام اسلامی ایجاد کنیم و از طریق مجمع عمومی سازمان ملل،  پیام همبستگی و همکاری بین‌المللی را به همه جهان ارسال کنیم.

وی تاکید کرد: این قطعنامه عزم ما را برای مقابله موثر و سازنده با اسلام هراسی به عنوان یکی از چالش های اصلی جامعه بین المللی نشان می دهد.

کهنمویی با اشاره به تحرکات ضد اسلام و مسلمانان طی چند دهه اخیر متذکر شد: متاسفانه این اقدامات به طور مزمنی توسط برخی رسانه‌ها، سیاستمداران،  اینفلوئنسرها و در نیز گفتمان های دانشگاهی تقویت شده‌اند.

وی در باره نحوه برخورد با چنین اقداماتی گفت: ما باید سخنان نفرت انگیز و اعمال تبعض علیه مسلمانان را به شدت محکوم کنیم و در عین حال اقدامات لازم را برای جلوگیری از این نقض حقوق اولیه انسانی مسلمانان انجام دهیم.

حاکم اهل سنت شارجه امارات: بیان داشتند به امام علی (ع) اقتدا کنید.

 

حاکم اهل سنت شارجه امارات: بیان داشتند به امام علی (ع)اقتدا کنید.

 

حاکم اهل سنت شارجه امارات:

 

که از سوی علی کهنمویی دبیر کل سازمان حقوق بشر اسلامی دو سال پی در پی لقب

 (صحابه پیامبر در غدیر خم) انتخاب شده است در پاسخ به خبرنگار که از ایشان سوال کردند:

الگوی شما در زندگی بعد از پیامبر(ص)کیست؟

 بیان داشتند: علی، جوانی که قبل از این که از نظر سن، بالغ شود، رشدش کامل شد.

 از سیرت او بسیار آموختم.

 از شجاعت علی حرف نمی زنم.

 از عمق ایمان علی سخن نمی گویم.

 از شخصیت فرهنگی او سخن می گویم.

 علی نخستین شخصیت فرهنگی درجه یک اسلامی بود.

 هرکس می خواهد شخصیت فرهنگی خود را بالا ببرد،

 به نوشته های علی توجه کند.

 من از همه می خواهم که به علی اقتدا کنند.

 متشکرم.

 

 

 

 

مطالب بیشتر ...

  1. حقوق بشر از نظر امام علی (ع) شبکه خبری جهانی الحراء
  2. حقوق بشر به عنوان یک پروژه بین‌المللی
  3. آشنایی با ستاد حقوق بشر
  4. رئیس قوه قضاییه: در زمینه حقوق بشر نباید رویکرد انفعالی داشته باشیم

لینک های مرتبط

تبلیغات